11.7 C
Nafplio
Σάββατο, 27 Ιουλίου, 2024
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Ο Πέτρος Διολίτσης της ΔΕΥΑΑΡΜ κατέρριψε όλους τους ισχυρισμούς του Δημήτρη Κωστούρου

Είναι κρίμα αλλά, στην περίπτωση των ισχυρισμών που δημοσιοποίησε ο Δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος, σχετικά με τα χρέη της ΔΕΥΑΝ από τη χρήση του Βιολογικού, ισχύει η λαϊκή έκφραση “Λαγός την Φτέρη έσειε… κακό της κεφαλής του”.
Έδωσε την ευκαιρία στον Πρόεδρο της ΔΕΥΑΑΡΜ, Πέτρο Διολίτση, να του απαντήσει καταρρίπτοντας έναν προς έναν όλους τους ισχυρισμούς του. Το χειρότερο όμως για την εικόνα του Δημάρχου, που επιχείρησε να εμφανιστεί ως υπερασπιστής του δήμου και των δημοτών του, είναι το γεγονός ότι φάνηκε να είναι χωρίς ενημέρωση και να δέχεται συμβουλές και παρατηρήσεις από κάποιον μη ομότιμό του.
Προφανώς, η επικοινωνία δεν είναι από τα ατού του Δημήτρη Κωστούρου.

 

PROTAGONISTES.TV
PROTAGONISTES.TV
Η ιστοσελίδα ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ έρχεται να αναδείξει την αξία και τη σημασία της προσωπικότητας. Τους πραγματικούς ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ που καθορίζουν την πορεία των πραγμάτων αλλά και τους γνωστούς και αγνώστους ήρωες της καθημερινότητος. Είναι η απάντηση απέναντι στην ακραία προσπάθεια ανάδειξης όλων εκείνων που, αν και δεν έχουν σχέση ουσίας προς την πραγματικότητα, χαίρουν απεριόριστης προβολής από τα συστημικά Μέσα της Ενημέρωσης στην Ελλάδα (και όχι μόνον).

Σχετικές δημοσιεύσεις

Μείνετε συνδεδεμένοι

6,945ΥποστηρικτέςΚάντε Like
1,687ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
3,698ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
2,896ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
spot_img

Πρόσφατες δημοσιεύσεις

- Advertisement -spot_img